Kom Collins

Gin Bruiswater Vlierbloesem Komkommer Limoen

Deze Tom Collins cocktail werd in het begin van de 19de eeuw geboren. Hij werd voor het eerst gemengd in het Limmer’s hotel in Londen, door een barman die Collins heette. Uiteraard doen wij het net even anders in onze versie met komkommer a.k.a. the Kom Collins. Deze cocktail is heerlijk fris en drinkt weg als, je raadt het al, (bruis)water.

Kom Collins

Gin Komkommer Bruiswater Vlierbloesem Limoen

Deze Tom Collins cocktail werd in het begin van de 19de eeuw geboren. Hij werd voor het eerst gemengd in het Limmer’s hotel in Londen, door een barman die Collins heette. Uiteraard doen wij het net even anders in onze versie met komkommer a.k.a. the Kom Collins. Deze cocktail is heerlijk fris en drinkt weg als, je raadt het al, (bruis)water.

Komkommaar door!

Hoe maak je hem?

  1. Neem een mooi groot glas
  2. Vul het glas met flink wat ijs
  3. Voeg 50 ml gin toe
  4. Voeg 15 a 25 ml vlierbloesem siroop toe (wij vinden de biologische van de Albert Heijn goed)
  5. Voeg het sap van een halve limoen toe
  6. Garneer met een limoenwiel en een dunne plak komkommer
  7. Enjoy!