Duurzame cocktails op locatie

Iets te vieren? Wij kunnen jouw evenement naar een hoger niveau tillen met de lekkerste cocktails. Een heerlijke Espresso Martini of een Dutch mule? Wij kunnen de cocktails aanpassen naar jouw wensen. Heerlijke duurzame drankjes gemaakt met een grote glimlach.

Onze mobiele cocktailbar kan makkelijk binnen en buiten worden ingezet en is al beschikbaar vanaf 50 drankjes!

Cocktail workshops

Liever zelf aan de slag? In een interactieve workshop leer je alles over de verschillende technieken van het cocktailshaken en maak je zelf meerdere heerlijke cocktails.

Daarbij bieden we ook de mogelijkheid om flessen direct bij ons af te nemen zodat de recepten thuis makkelijk na gemaakt kunnen worden.

Al mogelijk vanaf 15 mensen!

Kwaliteit en duurzaamheid

De lekkerste cocktails worden gemaakt met de beste ingrediënten. Daarbij werken wij zo duurzaam mogelijk. Met onze eigen premium duurzame dranken kunnen wij unieke cocktails serveren van hoge kwaliteit en met een bijzonder verhaal. Zo krijg je niet alleen een heerlijk drankje, maar ook een unieke ervaring!

 

Een offerte op maat

Ieder evenement is uniek. Wij denken graag mee over de invulling en maken daarom al onze offertes op maat om een vlekkeloze ervaring te kunnen bieden. Vul het onderstaande formulier in om een direct een offerte te ontvangen.

Offerte catering
Vraag via dit formulier een offerte op maat aan voor cocktails op locatie of een cocktail workshop.
Minimaal aantal workshop bedraagt 15 deelnemers. Minimaal aantal cocktails bedraagt 50 stuks.