Orangecello Shot duurzame likeur

Premium Orangecello

Dik & Schil Orangecello wordt gemaakt van sinaasappelschillen die afkomstig zijn uit de horeca. Deze schillen krijgen zo het tweede leven dat ze verdienen. Het resultaat is een heerlijke premium Orangecello: een lekker fruitig en fris drankje. Een lekker zoet karakter met een fijne zachte afdronk. Heerlijk ijskoud te nippen of te mixen in heerlijke cocktail recepten. Onze Orangecello is voor ieder moment van de dag.

Een Product van Arbeid

Dik & Schil Orangecello wordt met de hand gemaakt en dat proef je! Door de zorgvuldige productie wordt alleen het oranje van de schil meegenomen, dit maakt de Orangecello lekker fris en fruitig. 

Gemaakt volgens oude traditie, met een moderne twist

Door het toepassen van traditionele en moderne productie technieken heeft onze Orangecello een unieke smaak. De traditionele limoncello methode houdt de drank fris en vol rijke oliën. Het moderne destillatie proces geeft een extra krachtige en volle smaak. Dit komt samen in de Orangecello en vormt een frisse, volle en zachte smaak; een explosie van sinaasappel.

De Perfecte Cocktail

Met Dik & Schil Orangecello kun je prachtige cocktails maken. De frisse smaak van sinaasappel mengt perfect met gingerbeer in een Orangecello Mule. Of laat je verassen door de fris bittere Orangecello Tonic.