Over ons

Wie zijn de Dik&Schillers

Dik & Schil is een vrucht van de Minor Entrepreneurship aan de Universiteit van Amsterdam.

Drie jonge psychologie studenten vonden elkaar in een gezamenlijke voorliefde voor de horeca. Nu werken de heren niet alleen aan heerlijke dranken maar worden alle mogelijke toepassingen van de grondstoffen verkend. Houd deze pagina en de social media kanalen goed in de gaten want we staan op de vooravond van iets groots.

Drie jongens uit de horeca vormen samen de motor achter het bedrijf. Op eigen kracht zamelen zij koffiedik en sinaasappelschillen in.

Zij hebben een visie: een circulaire productieketen waarbij een restproduct een grondstof wordt. Ontstaan uit een ergernis, 30% van al ons eten en drinken verandert in afval ondanks dat veel daarvan nog vol zit met voedingsstoffen en smaak, zonde! Dat vonden zij ook en daarom staken zij de handen uit de mouwen.

Wij willen laten zien dat duurzaamheid ook leuk kan zijn en dat circulariteit kan leiden tot fantastische producten

De Media

Wat wordt er eigenlijk over ons geschreven?

oprichter Dik&Schil Stijn Fischer

Stijn Fischer

Hoofd marketing & Design

Ziet alles er strak uit? Mooi!

Oprichter Dik&Schil Branco Bolsius

Branco Bolsius

Hoofd productie & fincanciën

Lekker product? Graag gedaan!

oprichter Dik&Schil Luc van Niftrik

Luc van Niftrik

Hoofd Sales & Evenementen

Flesje kopen? Helemaal goed!