Bakkie Pleur Koffielikeur

Bakkie Pleur Koffielikeur wordt gemaakt van koffiedik afkomstig uit de horeca. Ook proef je een klein vleugje sinaasappel. We hebben namelijk ook een beetje sinaasappelschil toegevoegd van schillen die overblijven bij het persen van verse jus.  Deze grondstoffen krijgen een tweede leven in dit bijzondere drankje. Met een pure smaak van koffie is deze likeur heerlijke om te nippen. Ook kun je er de lekkerste cocktails mee maken.

Puur en eerlijk

De koffiedik die verwerkt wordt in onze koffielikeur is uitsluitend afkomstig van Moyee Coffee. Deze koffie is niet alleen van hoge kwaliteit maar ook helemaal FairChain. Dit is nog een stapje bovenop FairTrade, waarbij het branden en het verpakken van de koffie gebeurt in het land van herkomst. Zo blijft er meer geld bij de boeren die het verdienen.

Zo is onze heerlijke Bakkie Pleur Koffielikeur niet alleen goed voor de planeet, maar ook voor haar bewoners!

Sinaasappelschil en koffiedik likeuren

Pure smaak

De koffiedik in Bakkie Pleur Koffielikeur is afkomstig van extra donker gebrande koffie. Hierdoor heeft onze likeur een volle smaak van koffie. Een hint van noten en lichte rokerigheid geven  onze likeur een mooie diepe smaak. Een vleugje citrus en vanille maken de likeur zacht en doordrinkbaar.

De Perfecte Cocktail

Als wij aan koffielikeur denken dan denken we ook meteen aan Espresso Martini. Maar er is nog veel meer mogelijk dan deze klassieker. Bekijk onze recepten pagina en laat je inspireren.