Premium Limoncello

Deze duurzame limoncello wordt gemaakt van afgekeurde biologische citroenen. De zest wordt van de citroen geschild en vervolgens gemacereerd in pure graanalcohol om de limoncello een volle en frisse citroensmaak te geven. De geschilde citroenen gaan vervolgens door naar andere producenten die het sap gebruiken. Zo wordt de hele citroen gered van de afvalstapel.

De pure smaak van citroen

Dik&Schil limoncello bevat een hoge hoeveelheid citroenschil voor een intensieve smaak. De limoncello wordt bij het afvullen gemixt met een citroendestillaat. Dit geeft de limoncello een zachte body en diepe citroen smaak.

Laag in suiker, puur van smaak

De limoncello is gemaakt met een lage hoeveelheid suiker. Hierdoor heeft de limoncello een frisse en pure smaak, met een mooie balans tussen zoet en zuur. Drink de limoncello ijskoud tijdens een warme zomerdag of als digestief na het eten.

De Perfecte Cocktail

Met Dik & Schil limoncello kun je prachtige cocktails maken. De frisse smaak van citroen mengt perfect met een mousserende wijn in een Limoncello Spritz. Of laat je verrassen door de fris bittere Limoncello Tonic.