Orangecello Mule

  1. Neem een stevig glas met ijs
  2. Knijp een halve limoen uit in het glas
  3. Voeg 50 ml Orangecello toe
  4. Vul met 150ml Gingerbeer
  5. Garneer met een schijfje limoen
Dik&Schil Orangecello mule duurzame cocktail

 

Orangecello Tonic

  1. Neem een groot glas
  2. Vul ruim met ijs
  3. Voeg 50 ml Orangecello toe
  4. Voeg 3 a 4 grote plakken gember toe
  5. Top hem af met tonic
  6. Roer het geheel goed door
  7. Enjoy!
Orangecello Tonic duurzame cocktail gember fever tree

Spritz

  1. Neem een groot wijnglas
  2. Vul ruim met ijs
  3. Voeg 50 ml Orangecello toe
  4. Voeg 100 ml mousserende wijn toe
  5. Voeg naar smaak bruiswater toe
  6. Garneer met een partje sinaasappel
  7. Enjoy!

Negroni

  1. Neem een stevig whiskey glas
  2. Vul ruim met ijs
  3. Voeg 30 ml gin toe
  4. Voeg 30 ml Campari toe
  5. Voeg 30 ml Orangecello toe
  6. Roer het geheel goed door
  7. Garneer met een schijfje sinaasappel
  8. Enjoy!

Te bitter? Voeg een beetje extra Orangecello toe. Dit maakt het geheel iets zoeter en zachter!

Scroppino

  1. Neem een blender
  2. Voeg een 2 a 3 grote scheppen citroen sorbetijs toe
  3. Voeg 50 ml Orangecello toe
  4. Voeg 100 ml Mouserende wijn toe
  5. Voeg een blaadje munt toe voor extra frisheid
  6. Mix het geheel met de blender
  7. Schenk uit in een champagne glas
  8. Enjoy!

Old Fashioned

  1. Neem een stevig whiskey glas
  2. Vul ruim met ijs
  3. Voeg een aantal scheuten Angostura Bitters toe
  4. Voeg 50 ml Bourbon toe
  5. Voeg 50 ml Orangecello toe
  6. Roer het geheel goed door
  7. Garneer met een sinaasappel schil
  8. Enjoy!