Indonesian Mule

Pandan Komkommer Gember Gin Limoen

Waan je even op het strand van Bali met deze heerlijke verfrissende, unieke cocktail. Een mooie samenwerking van de heerlijke gin met de unieke smaak van pandan. Fris en doordrinkbaar, perfect voor bij een Indonesische maaltijd.

Indonesian mule

Pandan Gin Komkommer Limoen Gember

Waan je even op het strand van Bali met deze heerlijke verfrissende, unieke cocktail. Een mooie samenwerking van de heerlijke gin met de unieke smaak van pandan. Fris en doordrinkbaar, perfect voor bij een Indonesische maaltijd.

Je nieuwe favoriet!

Hoe maak je hem?

  1. Voeg 30 ml  circulaire gin toe aan een shaker
  2. Voeg 3 plakjes komkommer toe
  3. Voeg 15 ml pandanlikeur toe
  4. Voeg 15 ml limoensap toe
  5. Shake voor 15 seconden met ijs
  6. Vul een highball met ijs en voeg de cocktail toe
  7. Top de drank af met gingerbeer
  8. Voeg een dunne plak komkommer toe als garnering